Over DPO

Wie zijn we, wat doen we en wat kunnen we voor u betekenen

Over DPO

Mijn naam is Dolf Pigmans en na 20 jaar werkervaring ben ik in 2002 begonnen met mijn trainingsbureau. Gedurende de laatste jaren zijn coaching en advies vanuit bestaande opdrachten een vast onderdeel geworden van mijn activiteiten.

Vertrekpunt van mijn inspanningen is altijd verbetering van het bedrijfsresultaat. Kwalitatief en kwantitatief. Pragmatisch met de vloer als vertrekpunt. Samen een “inspanning voor resultaat” leveren, professioneel en met humor.

De oorsprong van DPO-coaching ligt in de horeca. Ooit ben ik begonnen bij het befaamde restaurant “De Swaen” in Oisterwijk. Daar werd commerciële coaching op een voorbeeldige wijze gecombineerd voor het verbeteren van het bedrijfsresultaat. Hier is een belangrijke basis gelegd voor mijn werkmethode. Pragmatisch en enthousiast, gebruik maken van de kwaliteiten van mensen.

Coaching is voor mij rust geven in werkprocessen om zo meer te doen dan de klant verwacht.

Kijkt u rustig op de site naar de verschillende cases die beschreven zijn. Als er nog vragen zijn  nodig ik u uit om een bericht achter te laten. Een vrijblijvende afspraak om nader kennis te maken is dan snel gemaakt.